Alba Mestre

La seva carrera professional s'inicia com interiorista durant el periode de formació universitaria a Barcelona treballant amb un estudi d'Arquitectura i disseny d'Interiors.

Desde el 2003 forma part del Col·legi Oficial de dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya. Col.legiada 1118 de la demarcació de LLeida. IFI (Internacional Federation of Interiors Architects)ECIA ( European Council of Interior Architect)

Despés d'uns anys d'experiencia , al 2005 obre un estudi d'Arquitecura d'Interiors a Esterri d'Àneu, c/Francesc Macià 16, on fa tots el projectes, venta de mobiliari, il·luminació,materials de construcció tot el que estigui relacionat amb la creació d'espais

Desde el 2007 forma part de la Junta del col·legi Oficial de dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Lleida

Al 2008 cursa un postgrau de Peritatges i s'incorpora a la llista de Perits Oficials del Col·legi.

Els seus projectes son tant d'àmbit comercial com privat. La seva filosofia és:

La vostra llar hauria de ser un refugi al estrès del mon exterior. Es el lloc que t’ha d’emplenar de calma ,agradar i proporcionar repòs i assossec, sobretot si la teva vida a fora es una font de constant ansietat. La vostra llar us ha de transmetre un sentit de pertinència ; un espai on poder arrelar ,créixer i desenrolar-se. Mentre que els totxos i el ciment per si sols no poden fer-te feliç, una vivenda ben dissenyada i decorada amb les mes apreciades pertinències constitueix una base sòlida sobre la qual construir una vida rica i satisfactòria.

No es necessari molts diners ,seguir una moda amb particular, adherir-se amb principis prescrits o intentar agafar la idea d’un altre del que es la perfecció: Crear un espai serè i fomentà la capacitat expressiva de cadascú; Us ensenya a fiar-vos del vostres instints i a desenrolar el vostre propi estil. L’únic que heu de fer es ser vosaltres mateixos i prendre les decisions amb tot el cor. La espontaneïtat i la personalitat son els secrets del èxit.

“ Una llar afable es aquell lloc on et sentiràs plenament feliç i relaxat perquè hauràs aconseguit trobar un equilibri entre el necessari, estètic i pràctic.“

Jordi Mestre

Títol d'Arquitectura Tècnica i d'Enginyeria Industrial a Barcelona