Qui som

Jordi Mestre

Arquitecte tècnic

Enginyer d'edificació

Enginyer tècnic industrial

Alba Mestre

Interiorista

Qui som?

Alba Mestre

Vaig iniciar la meva carrera professional com a interiorista durant el període de formació universitària a Barcelona, treballant en un estudi d'arquitectura i interiorisme.

Des del 2003 formo part del CODIC (Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya) amb el núm. de col·legiada 1118 de la demarcació de Lleida, i entre el 2007 i el 2012 en formo part de la junta.

El 2008 curso un postgrau de Peritatges i m'incorporo a la llista de Perits Oficials del Col·legi.

Després d'uns anys d'experiència com a interiorista, el 2005 obro ARQUENGIN, un estudi d'arquitectura i disseny d'interiors al Pallars Sobirà, en col·laboració amb el meu germà.
Des de l'oficina situada a Esterri d'Àneu, duc a terme projectes d'interiorisme i il·luminació, assessoro en la compra de mobiliari i en l'elecció de materials, oferint així un servei integral en tot el relacionat amb la reforma i creació d'espais, siguin d'àmbit privat o comercial.

La teva llar ha de ser un refugi. És el lloc que t'ha d'emplenar de calma, agradar i proporcionar-te repòs i assossec, sobretot si la vida fora és una font constant d'estrès. La teva llar t'ha de transmetre sentit de pertinència, ha de ser un espai on poder arrelar, créixer i desenrolar-te. Mentre que els totxos i el ciment per si sols no et faran sentir feliç, un habitatge ben dissenyat i decorat amb les més apreciades pertinences, constitueix una base sòlida sobre la qual construir una vida rica i satisfactòria.

No són necessaris molts diners, seguir una moda en particular, adherir-se amb principis prescrits o intentar agafar la idea d'un altre del que és la perfecció. Crear un espai serè i fomentar la capacitat expressiva de cadascú, t'ensenya a fiar-te dels teus instints i a desenrolar el teu propi estil. L'únic que has de fer és ser com ets i prendre les decisions amb tot el cor. L'espontaneïtat i la personalitat són els secrets de l'èxit, i jo t'ajudo a assolir-lo.

Una llar afable és aquell lloc on et sentiràs plenament feliç i relaxat perquè hauràs aconseguit trobar un equilibri entre el necessari, estètic i pràctic.

Avinguda Francesc Macià 16
25580 Esterri d'Àneu


Arquengin 2024

Avís legal
Política de protecció de dades

DISSENY: Recreant