Qui som

Jordi Mestre

Arquitecte tècnic

Enginyer d'edificació

Enginyer tècnic industrial

Alba Mestre

Interiorista

Qui som?

Alba Mestre

La seva carrera professional s'inicia com interiorista durant el període de formació universitària a Barcelona treballant a un estudi d'Arquitectura i disseny d'Interiors.

Des del 2003 forma part del Col·legi Oficial de dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya. Col·legiada 1118 de la demarcació de Lleida. IFI (Internacional Federation of Interiors Architects) ECIA ( European Council of Interior Architect).

Després d'uns anys d'experiència, l'any 2005 obre un estudi d’Arquitectura d'Interiors a Esterri d'Àneu, Av. Francesc Macià 16, on fa tots el projectes, venta de mobiliari, il·luminació, materials de construcció tot el que estigui relacionat amb la creació d'espais.

Des del 2007 forma part de la Junta del col·legi Oficial de dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Lleida.

L'any 2008 cursa un Postgrau de Peritatges i s'incorpora a la llista de Pèrits Oficials del Col·legi.

Els seus projectes són tant d'àmbit comercial com privat. La seva filosofia és:

“La vostra llar hauria de ser un refugi a l'estrès del món exterior. És el lloc que ha d'emplenar de calma, agradar i proporcionar repòs i assossec, sobretot si la vida a fora és una font de constant ansietat. La vostra llar us ha de transmetre un sentit de pertinència; un espai on poder arrelar, créixer i desenrolar-se. Mentre que els totxos i el ciment per si sols no us poden fer feliç, un habitatge ben dissenyat i decorat amb les més apreciades pertinències constitueix una base sòlida sobre la qual construir una vida rica i satisfactòria.

No és necessari molts diners, seguir una moda amb particular, adherir-se amb principis prescrits o intentar agafar la idea d'un altre del que es la perfecció: crear un espai serè i fomentar la capacitat expressiva de cadascú; us ensenya a fiar-vos del vostres instints i a desenrolar el vostre propi estil. L'únic que heu de fer és ser vosaltres mateixos i prendre les decisions amb tot el cor. La espontaneïtat i la personalitat són els secrets de l'èxit.

Una llar afable és aquell lloc on et sentiràs plenament feliç i relaxat perquè hauràs aconseguit trobar un equilibri entre el necessari, estètic i pràctic.“

Avinguda Francesc Macià 16
25580 Esterri d'Àneu

OFICINA: 973 62 67 02

ALBA: 609 548 991

JORDI: 630 974 786


Arquengin 2021

Avís legal
Política de protecció de dades

DISSENY: Recrea't